لوگو کنکور مشاور
لوگو کنکور مشاور

رشته پرستاری

رشته پرستاری

یکی از رشته های جذابی که طرفداران بسیار زیادی در تمام دنیا و ایران دارد رشته پرستاری است . رشته پرستاری بطور اختصاصی در گروه تجربی قرار دارد و افراد شاغل در این رشته بخش مهم و بزرگی از کادر درمان را هر کشوری را تشکیل میدهند .

در این مقاله به کامل ترین حالت ممکن به بررسی رشته پرستاری و معرفی آن از نظر آن چه در دانشگاه میگذرد و بازار کار آینده این رشته میپردازیم . حتی قصد داریم در مورد وضعیت مهاجرت تحصیلی و شغلی رشته پرستاری صحبت کنیم پس این مطالب ارزشمند را از دست نده و تا انتها با ما همراه باش .

معرفی رشته پرستاری

پرستاران بزرگ ترین و ضروری ترین نیروی انسانی در کادر درمان هر کشوری هستند . اگر وارد بیمارستانی شده باشید کافیه کمی به کارکنان بیمارستان دقت کنید احتمالا در هر بخشی از بیمارستان که باشید بیشترین نیروی کار در معرض دید شما پرستاران هستند !

هر بیمارستان از قسمت های مختلفی تشکیل میشود که بطور تخصصی به بیماران آن قسمت رسیدگی میکند . پرستاران الزاما در تمامی قسمت های بیمارستان حضور دارند . برای مثال اگر وارد بیمارستان قلب یا بخش قلب بیمارستان شوید پرستارانی مخصوص این بخش خواهید دید .

یا اگر سری به بخش اورژانس یا جراحی عمومی یا هر جای دیگر بیمارستان بزنید بدون شک تعدادی از کادر بیمارستان پرستار هستند این در حالی است که در دیگر رشته های پیراپرشکی چنین موضوعی وجود ندارد مثلا همه جای بیمارستان کارشناسی علوم آزمایشگاهی یا رادیو لوژی نمیبینید و این عزیزان فقط در بخش مخصوص به خودشان مشغول هستند .

با این توضیحات در ابتدا متوجه خواهیم شد بیشترین پذیرش رشته های پیراپزشکی و استخدام در بیمارستان های دولتی و خصوصی از افرادی است که فارغ التحصیل پرستاری هستند. پس اگر به این رشته علاقه دارید شانس قبولی زیادی خواهید داشت و قطعا بیکار نمیمونید !

حتی تحت شرایط خاصی میشود از طریق پرستاری بدون کنکور وارد دانشگاه شد و در این تحصیل کرد و بعد از آن وارد بازار کار شد . البته پرستاری بدون کنکور به همین سادگی ها هم نیست و شرایط بخصوصی دارد .

رشته های مرتبط با پرستاری

هر بیمارستان و مرکز درمانی دارای گروه های تخصصی درمان است . رشته های هوشبری و اتاق عمل هم جزئی از این اقدامات تخصصی هستند که به نوعی کادر پرستاری بیمارستان را شامل میشوند اما فقط در حیطه اتاق عمل و تحت نظر جراحان و متخصصان بیهوشی فعالیت میکنند .

در مجموع

اگر به رشته پرستاری علاقه دارید و قصد دارید در این حیطه وارد بازار کار شوید باید حتما فردی با روابط عمومی خوب باشید چون اولین ارتباط بیمار جهت درمان با پرستاران است همچنین باید از روحیه و تلاش کاری خوبی برخوردار باشید .

در رشته پرستاری مانند دیگر رشته های پزشکی و پیراپزشکی شیفت های شبانه کاری وجود دارد همچنین تمام پرستاران ملزم هستند تا در دوره ۲ ساله طرح شرکت کنند پس همه این موارد را خوب بسنج بعد برای ورود به رشته پرستاری تصمیم بگیر !

مقالات مرتبط : حقوق پرستاران در سال ۱۴۰۲

درصد دروس برای قبولی پرستاری دانشگاه آزاد

علاوه بر دانشگاه های دولتی و پردیس و پذیرش های ظرفیت مازاد دانشگاه های دولتی میتوان برای تحصیل این رشته وارد دانشگاه آزاد شد . از آنجایی که نیاز مبرم به نیروی پرستار در سراسر کشور به شدت حس میشود و حتی در این حوزه با کمبود نیرو مواجه هستیم دانشگاه آزاد در رشته پرستاری ظرفیت بسیار مناسبی دارد .

البته شهریه ها در چند سال اخیر افزایش پیدا کرده است و خیلی از داوطلبان کنکور تجربی بر این باور هستند که به راحتی میشود در دانشگاه آزاد قبول شد . شاید در حدود ۱۰ سال پیش یعنی زمانی که توازن بین شرکت کنندگان کنکور در رشته های مختلف برقرار بود حتی با رتبه ۱۰۰ هزار هم میشد پرستاری دانشگاه آزاد قبول شد .

قدیمی تر ها یادشونه کسانی بودند که در نظام قدیم در سال سوم دبیرستان در کنکور شرکت میکردند و به راحتی در دانشگاه آزاد قبول میشدند و با رزرو یک ساله بعد از گرفتن مدرک پیش دانشگاهی در دانشگاه ثبت نام میکردند .

در حال حاضر تقریبا ۵ سالی است که تعداد شرکت کنندگان کنکور تجربی نیم میلیون نفر و بعضا بیشتر است یعنی از هر ۲ نفری که در کنکور سراسری شرکت میکند یک نفر داوطلب کنکور تجربی میباشد پس هر چقدر هم ظرفیت و حتی شهریه ها بالا باشد بازهم متقاضی برای ورود به رشته پرستاری دانشگاه آزاد وجود خواهد داشت .

برای قبولی در پرستاری دانشگاه آزاد

باید حداقل درصد هایی در دروس مختلف داشته باشی

میانگین درصد ها دیگه کمتر از ۳۵ درصد در ۵ درس اصلی تجربی نباشه

تاثیرات سوابق تحصیلی قطعی شده پس حداقل معدل ۱۸ لازمه

نکته ❗❗

این درصد ها و معدلی که گفته شده تنها کف درصد های قبولی برای ورود به واحد های دانشگاه آزاد در شهر های دورتر است در نتیجه اگر بخواهید در واحد های بهتر و شهرهای بزرگ تر قبول شوید حتما میانگین ۴۰ درصد ضروریه !

تراز قبولی پرستاری دانشگاه آزاد

اگر به کارنامه کنکور نگاهی انداخته باشی قسمتی با عنوان نمره مشخص شده است که در واقع همان تراز است . بر اساس تجربیات انتخاب رشته تجربی در سال های گذشته و حدود قبولی داوطلبان در رشته پرستاری دانشگاه آزاد میشه گفت کسانی که تراز کمتر از ۷۰۰۰ داشته باشند تقریبا شانسی نخواهند داشت مگه اینکه معجزه شود !

خبر خوب

دانشگاه آزاد دارای واحد های خودگردان هم هست در واقع در این واحد ها که موازی با واحد های دیگر دانشگاه آزاد پذیرش دانشجو دارند شهریه بیشتری در حدود ۲ برابر شهریه عادی باید پرداخت شود !

به همین دلیل خیلی از کسانی که در حال انتخاب رشته هستند از این واحد ها چشم پوشی میکنند یا در صورت قبولی ثبت نام نمیکنند و همین موضوع باعث شده است که شانس کسانی که توان مالی بیشتری دارند بالا رود .

چند نکته در مورد رشته پرستاری دانشگاه آزاد

فعالیت های آموزشی در بیمارستان های تحت نظر دانشگاه آزاد انجام خواهد شد .

تعهدی مبنی بر تامین خوابگاه وجود ندارد پس شهر های غیر بومی یا مناطق دور دست کمتر انتخاب میشوند که خود همین موضوع باعث بالا رفتن شانس قبولی ساکنین این مناطق است .

در انتخاب رشته دانشگاه آزاد حداکثر ۱۰۰ انتخاب دارید که میتوانید تمرکز اصلی را روی قبولی پرستاری یا رشته های هم خانواده پرستاری قرار دهید .

با تحصیل در دانشگاه آزاد طرح ۲ ساله اجباری است .

در حین تحصیل میتوان از کمک هزینه های تحصیلی در قالب وام استفاده کرد .

مقالات مرتبط : معرفی رشته مامایی و مقایسه آن با رشته پرستاری

درآمد ، بازار کار و آینده شغلی رشته پرستاری

بازار کار و درآمد رشته پرستاری

یکی از مهم ترین نکات و شاید مهم ترین نکته در انتخاب رشته پرستاری درآمد و بازار کار این رشته بعد از فارغ التحصیلی میباشد . افرادی که در رشته پرستاری فارغ التحصیل میشوند وارد یکی از حوزه های کاری زیر خواهند شد .

  • بیمارستان های دولتی
  • بیمارستان های خصوصی
  • کلینیک های خصوصی
  • درمانگاه ها
  • مراکز نگهداری از سالمندان ( دولتی و خصوصی )
  • سازمان بهزیستی
  • مراکز زیایی ( کاشت مو ، لیزر )

کسانی که در رشته پرستاری فارغ التحصیل میشوند از همان دوره حقوق دریافت میکنند و با توجه به منطقه ای که برای گذراندن طرح به آن اعزام شده اند حقوق دریافتی محاسبه میشود . معمولا در ابتدا حداقل حقوق ۷ میلیون تومان و با توجه به شرایط طرح تا ۱۵ میلیون تومان بصورت ماهانه دریافتی خواهند داشت .

دقت داشته باشید که تاهل یا تک فرزند بودن موجب میشود تا افراد برای گذراندن دوره طرح در منطقه بومی تقسیم شوند .

نکته مهم

آقایون در صورتی که وضعیت نظام وظیفه مشخصی مانند کارت پایان خدمت یا معافیت نداشته باشند طرح را بجای حضور در یکی از مراکز وزارت دفاع در مراکز درمانی یا بهداری های ارگان های زیر مجموعه نیروهای مسلح میگذرانند .

شاید با توجه به هزینه های زیادی که در سال های اخیر بر زندگی مردم تحمیل شده است نشود درآمد پرستاران را با پزشکان مقایسه کرد اما در کل حدود درآمد ماهانه ۱۵ میلیون تومان شامل پرستاران خواهد شد .

با کار در شیفت های اضافی یا فعالیت در صنف های درمانی خصوصی قطعا درآمد بیشتری نصیب پرستاران میشود همچنین با ادامه تحصیل و افزایش سابقه کار به درآمد ماهانه اضافه خواهد شد .

جالب است بدانید

دانشگاه علوم پزشکی ارتش و دانشگاه بقیه الله سپاه پذیرش دانشجو زن و مرد دارند و کسانی که در این دانشگاه های فارغ التحصیل میشوند میتوانند بعد از پایان تحصیل بلافاصله مشغول بکار شوند بعلاوه اینکه در زمان دانشجویی هم حقوق ماهانه دریافت میکنند .

دانشگاه های گفته شده تعهدی است و داوطلبان طبق تعهد کاری در این دانشگاه ها پذیرفته میشوند در واقع تا تعداد سال مشخصی اجازه خروج از تعهد یا کار در مراکز دیگر به این افراد داده نمیشود مگر اینکه با پرداخت هزینه انصراف دهند و دوباره در کنکور سراسری شرکت کنند .

آقایون با قبولی در دانشگاه های علوم پزشکی ارتش و سپاه از خدمت سربازی معاف میشوند و به نوعی نظامی محسوب خواهند شد . با توجه به تعهدی بودن این دانشگاه ها و در اولیت انتخاب رشته قرار نگرفتن شانس قبولی بیشتر خواهد بود .

مقالات مرتبط : معرفی رشته علوم آزمایشگاهی، بازار کار و درآمد، دروس اصلی و هرآنچه که باید از این رشته بدانید.

شهریه رشته پرستاری بدون کنکور چقدر است ؟

همانطور که گفته شد رشته پرستاری بدون کنکور به همین راحتی ها هم قابل ورود نیست در واقع بهتره بگیم انتخاب برای عموم آزاد نیست !

تنها کسانی که در منطقه بومی محل سکونتشان پذیرش های تعهدی بدون کنکور ارائه شده که عمدتا در مناطق محروم و کم برخوردار است و کسانی که دارای مدال المپیاد دانش آموزی در تمام رشته های المپیادی هستند میتوانند بدون کنکور وارد رشته پرستاری شوند .

دانشگاه های شهریه پرداز مانند دانشگاه پردیس و آزاد دارای پذیرش بدون کنکور رشته پرستاری نیستند پس تنها حالتی که باقی میماند دانشگاه های دولتی است . در نتیجه کسانی که بدون کنکور وارد رشته پرستاری میشوند هیچ هزینه ای پرداخت نخواهند کرد !

هشدار

تبلیغات زیادی مبنی بر پرستاری بدون کنکور توسط موسسات و افراد مختلفی در قبال دریافت مبالغی پول انجام میشود که همگی دروغ و کلاه برداری است . تا زمانی که سازمان سنجش چنین موضوعی را اعلام نکند به هیچ عنوان حرف کسی را نمیشه سند قرار داد !

شرایط ورود به رشته پرستاری به چه صورت است ؟

کسانی که به رشته خوب و جذاب پرستاری علاقه مند هستند در قدم اول باید در کنکور سراسری شرکت کنند . پرستاری در زیر مجموعه رشته های گروه آزمایشی تجربی قرار دارد پس حتما باید کنکور تجربی داد .

طبق قوانین جدید علاوه بر شرکت در کنکور نظام جدید که مقداری از نمره داوطلب را تشکیل میدهد باید نمرات خوبی در امتحانات نهایی چه برای دروس عمومی و چه دروس اختصاصی کسب کرد که از کنکور ۱۴۰۳ شامل ۵۰ درصد نمره کل داوطلب خواهد بود .

اگر نظام سالی واحدی بوده باشی و معدلت پایینه اصلا نگران نباش چون میتونی در امتحانات ترمیم معدل شرکت کنید .برای ورود به رشته پرستاری سن و سال ملاک نیست و مهم شرایط ورود به این رشته ۲ موردی بود که خدمت شما گفته شد .

داشتن سلامت جسمی و روان مناسب اشتغال در رشته پرستاری جز شروط لازم است . بعد از شرکت در کنکور سراسری و کسب نمرات و رتبه مناسب این رشته میتوان انتخاب رشته کرد و در یکی از حالت های پایین مشغول به تحصیل شد .

✔️ دانشگاه های دولتی علوم پرشکی

✔️ دانشگاه های دولتی ظرفیت مازاد ( شهریه پرداز )

✔️ دانشگاه های پردیس ( ظرفیت مازاد )

✔️ دانشگاه های آزاد

✔️ واحد های خود گردان دانشگاه آزاد

✔️ دانشگاه علوم پزشکی ارتش

✔️ دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله

تمامی داوطلبان مجاز به انتخاب رشته اجازه ۱۵۰ انتخاب در مجموع انتخاب رشته سراسری و ۱۰۰ انتخاب در مجموعه انتخاب رشته آزاد دارند و همچنین اجازه دارند همزمان در هر دو انتخاب رشته شرکت کنند و در صورت قبولی در هر دو بنا به میل خودشان وارد یکی از قبولی ها شوند .

بعد از طی این موارد میشود در ورودی مهر ماه یا بهمن ماه وارد رشته پرستاری شد و طبق شرایط نوع دانشگاه قبولی پیش رفت و در نهایت بعد از فارغ التحصیلی به سرعت وارد بازار کار شد .

مهم ترین دروس دانشگاهی رشته پرستاری

دروس دانشگاهی رشته پرستاری

تامی رشته های دانشگاهی دارای واحد های درسی عمومی و اختصاصی هستند رشته پرستاری هم از این قاعده مستثنا نیست و در طول تحصیل باید واحد های مختلفی را در این رشته گذراند . در ادامه مهم ترین دروس رشته پرستاری به شما توضیح داده خواهد شد .

دروس پایه رشته پرستاری

  • ایمونولوژی
  • انگل شناسی
  • فیزیولوژی
  • میکروب شناسی
  • تشریح
  • بیوشیمی
  • آمار حیاتی مقدماتی
  • فناوری اطلاعات در پرستاری
  • تحقیق در پرستاری

دروس تخصصی رشته پرستاری

  • روانشناسی                                
  • دارو شناسی
  • تغذیه و تغذیه درمانی                      
  • اپیدمیولوژی
  • فرآیند آموزش بیمار                         
  • زبان تخصصی
  • پرستاری مادران و نوزادان                           
  • اخلاق پرستاری
  • اصول و مهارت های پرستاری                      
  • مفاهیم پایه پرستاری
  • پرستاری سلامت فرد، خانواده و جامعه                    
  • پرستاری روان
  • پرستاری بزرگسالان و سالمندان                  
  • پرستاری کودکان
  • مراقبت های پرستاری در منزل                    
  • پرستاری اورژانس در بحران ها
  • مراقبت جامع پرستاری در بخش ویژه                       
  • اصول مدیریت خدمات پرستاری

تحصیل در رشته پرستاری چند سال زمان میبرد ؟

رشته پرستاری بعنوان رشته ای در مقطع کارشناسی یا لیسانس است . سنوات تحصیلی در نظر گرفته شده برای رشته های مقطع کارشناسی ۵ سال یا ۱۰ ترم میباشد . آقایون بعد از این مدت دچار مشکلات نظام وظیفه میشوند و کسانی هم که خانوم هستند یا وضعیت نظم وظیفه آن ها مشخص است طبق قوانین دانشگاه ها با آن برخورد خواهد شد .

بطور معمول کسانی که وارد رشته پرستاری میشوند میتوانند واحد های تئوری ، عملی و کارورزی را در طی ۴ سال بگذرانند و فارغ التحصیل شوند و کمتر پیش می آید کسی نتواند حتی در طول ۱۰ ترم درسش را تمام کند .

همچنین میشود بعد از کارشناسی وارد مقطع کارشناسی ارشد شد تا رتبه شغلی بهبود پیدا کند . طول دوره کارشناسی های ارشد وزارت بهداشت ۳ ساله است هر چند کسانی هستند که در ۲ سال هم میتوانند فوق لیسانس بگیرند .

در مجموع اگر اتلاف وقتی نباشد و دانشجو بموقع واحد های درسی را پاس کند میتواند در حدود ۷ سال تا پایان  فوق لیسانس پیش برود . البته برای ورود به بازار کار داشتن لیسانس کافیه ولی هستند کسانی که دائما به دنبال پیشرفت بیشتر باشند .

ظرفیت پذیرش دانشگاه ها در رشته پرستاری ۱۴۰۲

هر ساله تمامی دانشگاه های علوم پزشکی و دانشگاه های آزاد طبق نظر وزارت بهداشت و نظام پرستاری تعداد پذیرش های خود را در دفترچه انتخاب رشته سراسری و آزاد اعلام میکنند . بطور میانگین از میان تمامی افرادی که در ۶ سهمیه کنکور تجربی تقسیم میشوند در حدود ۲۰ هزار نفر وارد رشته های پیراپزشکی خواهند شد .

طبق اعلام وزارت بهداشت ظرفیت پذیرش رشته پرستاری با توجه به کمبود نیرو و نیاز مراکز درمانی هر ساله رو به افزایش خواهد شد و تا سال ۱۴۰۸ ظرفیت پذیرش این رشته در کشور به ۳۰ هزار دانشجوی پرستاری در سال خواهد رسید .

برای سال ۱۴۰۲ با افزایش ظرفیت هایی که صورت گرفته است در مجموع تمامی مقاطع تحصیلی رشته پرستاری حدود ۳۰ هزار دانشجو خواهیم داشت که امیدواریم با تغییراتی که در کنکور سراسری صورت گرفته است و افزایش ظرفیت ها ورود به این رشته آرزو نشود !

رشته پرستاری چند واحد است ؟

واحدهای درسی رشته پرستاری در قالب جدول به  شما گفته شد اما باید بدانید که رشته پرستاری در مجموع دارای ۱۳۰ واحد درسی است که دانشجویان میتوانند در طول سنوات تحصیلی با گذراندن آن فارغ التحصیل شوند . نحوه سرفصل بندی واحد های درسی پرستاری به شرح جدول پایین است .

سرفصل واحد های درسی رشته پرستاری

دروس عمومی 20 واحد
دروس پایه 16 واحد
دروس اختصاصی۴۶ واحد
دروس اصلی۱۲ واحد
کارآموزی 12 واحد
کارآموزی در عرصهکارآموزی 

برای رشته پرستاری چه معدلی نیاز است ؟

طبق مصوبات شورای فرهنگی انقلاب اسلامی معدل از کنکور ۱۴۰۳ دیگر تاثیر مثبت نخواهد داشت و تاثیر آن قطعی است . در نتیجه تمام دروس عمومی و اختصاصی داوطلب در امتحانات نهایی دوازدهم و در سال های بعدی سال های یازدهم و دهم در سوابق تحصیلی تاثیر خواهد داشت .

اینکه حداقل معدلی برای قبولی رشته پرستاری در نظر بگیریم کار درستی نیست و بهتر است نمره هر درس را طبق ضریبی که سازمان سنجش برای آن مشخص کرده است متصور شوید . در نتیجه هر درس داری ضریب مشخصی در تعیین نمره سوابق تحصیلی که از ۴۰ تا ۶۰ درصد تعیین شده است خواهد بود .

ممکن است معدل دو داوطلب یکسان باشد اما یکی از آن ها در درس زیست شناسی که ضریب بالایی دارد نمره بیشتری گرفته باشد در نتیجه نمره سوابق تحصیلی این شخص بالاتر خواهد بود و تراز کلی بهتری کسب میکند .

در کل با توجه به تقاضای بالای کنکور تجربی و رشته پرستاری و تاثیرات قطعی در نظر گرفته شده برای محاسبه نمره نهایی داوطلب و در نهایت بدست آوردن رتبه بهتر است معدل بالای ۱۸ داشته باشید تا خیالتان از قبولی راحت شود .

البته کسانی که معدل آن ها کمتر است به این معنی نیست که شانس قبولی ندارند اما باید کمبود در نمره سوابق تحصیلی را با درصد های بالاتر در کنکور جبران کنند که طبیعتا کار سخت تری نسبت به داشتن معدل بهتر با توجه به قوانین ترمیم معدل میباشد .

آیا قبولی در رشته پرستاری سخت است ؟

واقعا هیچ سخت و راحتی در قبولی رشته پرستاری یا رشته های دیگر دانشگاهی وجود ندارد و همه چی به خود داوطلب بستگی دارد . تقریبا تا ۹۰ درصد بر اساس رتبه های قبولی پرستاری در سال های گذشته و بررسی درصد ها و رتبه های قبولی میشود شانس ورود به این رشته را پیش بینی کرد .

اگر بطور قطعی میخواهید در رشته پرستاری قبول شوید با حداقل درصد های ۳۰ تا ۳۵ درصد در دروس اختصاصی و حداقل معدل ۱۸ باشید یا تراز شما کمتر از ۷۵۰۰ نباشد . این ها حداقل هایی است که برای ورود به رشته پرستاری در نظر گرفته میشود . بدیهی است با داشتن تراز بهتر شانس ورود به دانشگاه های خوب را خواهید داشت .

✔️ برنامه ریزی مناسب

✔️ مشاور حرفه ای

✔️ خلاصه نویسی

✔️ مرور و جمع بندی

✔️ زدن تست های پوششی و زمان دار

✔️ ساعت مطالعه مناسب

✔️ داشتن استراتژی در حد نصاب درصد ها

✔️ نمرات خوب در امتحانات نهایی

✔️ انتخاب رشته تخصصی

✔️ اطلاع از بودجه بندی دروس کنکور

تمام این ها در نهایت باعث میشود با چهارچوبی مناسب به سمت رشته پرستاری حرکت کنید و موفقیت شما تضمینی شود . انجام وارد گفته شده با داشتن مشاور خوب و برنامه ریزی حرفه ای بسیار ساده است و با اجرای آن قبولی در رشته پرستاری ساده تر هم خواهد شد !

مهاجرت با رشته پرستاری

نه تنها در کشور خودمان بلکه در تمامی کشور های در حال توسعه و توسعه یافته به دلیل نیاز به نیروی کار جوان و تخصصی مخصوصا رشته پرستاری شرایط خوبی برای مهاجرت تحصیلی و کاری وجود دارد .

مهاجرت کاری از طریق رشته پرستاری

کسانی که در رشته پرستاری فارغ التحصیل شوند با داشتن چند شرط میتوانند برای مهاجرت اقدام کنند و در کشور دیگری با شرایط بهتر مشغول بکار شوند .

داشتن مدرک زبان بین المللی

✔️ سابقه کار

✔️سن مناسب

✔️ دریافت ویزای کاری کشور مقصد

✔️ کشورهایی که برای مهاجرت کاری عالی هستند

✔️ کانادا

✔️ آمریکا

✔️ کشور های حوزه خلیج فارس

✔️ آلمان

✔️ بریتانیا

✔️ کشور های حوزه اسکاندیناوی

با دریافت ویزای کاری و چند سال سابقه کار در این کشور ها میشود اقامت دائم دریافت کرد و بعنوان شهروند آن کشور محسوب شد . در حال حاضر بهترین شرایط کاری در کشور کانادا وجود دارد و هر ماه اعلام نیاز به نیروی کار توسط دولت کانادا در رشته های مختلف ارائه میشود .

مهاجرت تحصیلی از طریق رشته پرستاری

میشود از همان مقطع کارشناسی یا کارشناسی ارشد مهاجرت تحصیلی در رشته پرستاری کرد و برای تحصیل به کشور دلخواهی رفت . پذیرش ها یا بصورت بورسیه است که در اینصورت تمام هزینه زندگی و دانشگاه بر عهده آن کشور خواهد بود همچنین میتوان با پرداخت شهریه وارد دانشگاه شد .

طبیعتا راه دوم هزینه زیادی دارد و به همین دلیل اکثر علاقه مندان راه اول را انتخاب میکنند اما در هر صورت این دوراه برای مهاجرت تحصیلی رشته پرستاری وجود دارد و تقریبا تمام افراد علاقه مند میتوانند به چند دانشگاه برای پذیرش درخواست دهند .

نکته

برای توضیحات دقیق و ارتباط با وکیل مهاجرتی همین الان با کنکور مشاور تماس بگیرید.

معرفی رشته پرستاری از زبان دانشجویان

در اینجا نظر چند نفر از دانشجویان رشته پرستاری که کنکور مشاور با آن ها مصاحبه ای کوتاه و دوستانه داشته است را به شما منتقل میکنیم .

علیرضا حسینی دانشجوی پرستاری دانشگاه علوم پزشکی قم

در سال کنکور زحمت زیادی کشیدم و خیلی دوست داشتم در رشته پزشکی قبول شوم اما نشد و در رشته پرستاری قبول شدم . اولش این رشته را دوست نداشتم و همش احساس میکردم حق من نیست ولی بعد از یکی دو ترم نم نم به رشته پرستاری علاقه مند شدم .

از واحد های درسی خوشم اومد و با دوستانی که در این رشته پیدا کردم علاقه مندیم بیشتر شد . بعد از اینکه شیفت های بیمارستانی شروع شد و در محیط کار قرار گرفتیم دیگه عاشق رشته پرستاری شدم و الان سال آخر هستم و تمام وجود آمادم تا وارد محیط کار شوم .

محمد بخشی دانشجوی پرستاری علوم پزشکی خرم آباد

رشته پرستاری سختی ها و راحتی های خودشو داره و حتما باید به شغل پرستاری علاقه مند باشی بعد وارد این رشته بشی . نباید تصورات عجیب غریبی از درآمد داشت یا اینکه فکر کنی همه مسولین همه جوره هواتو دارن . همین که بخشی از کادر درمان و خط مقدم سلامت مردم باشی خودش افتخار بزرگیه .

محمد آماره دانشجوی پزشکی علوم پزشکی اهواز

من از همون اول عاشق رشته پرستاری بودم . البته اینم بگما خداییش توانم در همین حد بود و بعد از ۲ سال کنکور دادن نتونستم پزشکی قبول شم . با مشاوران کنکور مشاور صحبت کردم تا بلخره فهمیدم تنها راه موفقیت قبولی پزشکی نیست .

همیشه دوست داشتم به دلیل شرایط سخت مالی خانوادم سریعا وارد بازار کار شوم خب چی بهتر از پرستاری . حتی موقع انتخاب رشته فوریت های پزشکی هم زده بودم ولی شکر خدا پرستاری قبول شدم الانم خیلی راضیم امیدوارم شما هم به همه هدفتاون برسید .

گرایش های رشته پرستاری

کسانی که قصد دارند بعد از مقطع کارشناسی در رشته پرستاری ادامه تحصیل دهند اجازه دارند بدون کذراندن طرح یکبار و بعد از گذراندن طرح به تعداد دلخواه در آزمون های کارشناسی ارشد و دکتری وزارت بهداشت شرکت کنند و در یکی از گرایش های تخصصی تر پرستاری تحصیل کنند .

  • پرستاری روان
  • پرستاری کودکان
  • پرستاری داخلی و جراحی
  • پرستاری اورژانس
  • پرستاری بهداشت و سلامت جامعه
  • پرستاری توانبخشی
  • پرستاری نظامی
  • پرستاری سالمندی
  • پرستاری مراقبت های ویژه
  • پرستاری مراقبت های ویژه نوزادان

در پایان

در زمان انتخاب رشته تجربی باید به دقت در ترتیب اولویت بندی ها عمل کنید چون رشته پرستاری دارای کد رشته های زیادی است و خیلی از کد رشته بر اساس نحوه گزینش اصلا نباید در دایره انتخابات شما قرار گیرد .

همچنین حتما پیشنهاد میکنیم با مشاور تحصیلی و روانشناس تحصیلی در مورد رشته پرستاری صحبت کنید تا با تست های شخصیت شناسی تطابق شما با این رشته اثبات شود . در مورد شرایط کاری و استخدام و نحوه درآمد هم تحقیقات لازم را داشته باشید .

برای قبولی در رشته پرستاری کار سختی در پیش ندارید به شرط آنکه از مشاوره کنکور خوبی استفاده کنید تا تمام جزئیات و شرایط حرکت به سمت موفقیت برای شما روشن شود . فقط کافیه میانگین درصد قبولی برای این رشته را بدانید و قسمت های مشخص شده را بخوانید .

آکادمی کنکور مشاور یک مرکز مشاوره تخصصی تحصیلی است و با استفاده از مشاوران تحصیلی با تجربه ، مشاوران کنکور رتبه برتر و مشاوران تخصصی انتخاب رشته جلب رضایت مخاطبین را کسب کند . میتونید برای مشاوره در زمینه رشته پرستاری همین الان با کنکور مشاور تماس بگیرید .

تماس با کنکور مشاور

آخرین اخبار در کانال ایتا کنکور مشاور

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات کنکور مشاور

آخرین مقالات کنکور مشاور

پردرآمد ترین رشته های ایران در گروه های ریاضی، تجربی، هنر و زبان
انتخاب رشته
یاشار موسی وند

پردرآمد ترین رشته های ایران در گروه های تجربی، ریاضی، هنر و زبان

اگر در حال حاضر از بین این همه رشته دانشگاهی هنوز نمیدونی وارد چه رشته ای بشی که بازار کار آن قطعی باشد همچنین درآمد خوبی هم داشته باشد پیشنهاد میکنم چند دقیقه ای زمان بزاری و تا انتهای این مقاله با کنکور مشاور همراه باشی!

بیشتر بخوانید »
برای تماس با مشاور کلیک کنید