لوگو کنکور مشاور
لوگو کنکور مشاور

کارشناسی ارشد مشاوره

کارشناسی ارشد مشاوره
ارشد مشاوره

همه انسان‌ها در زندگی روزمره خود با تصمیم‌گیری‌های بزرگ و کوچکی رو به‌رو می‌شوند. در چنین لحظاتی افراد قطعا به یک مشاور مطمئن و کار بلد نیاز دارند تا او را در مسیر درست هدایت نماید. در این مطلب از مجموعه مطالب معرفی رشته موسسه کنکور مشاور می‌خواهیم به معرفی گرایش‌های رشته ارشد مشاوره و موقعیت‌های شغلی آن بپردازیم.

همه انسان‌ها در زندگی روزمره خود با تصمیم‌گیری‌های بزرگ و کوچکی رو به‌رو می‌شوند. مانند: تصمیم‌هایی درباره شغل، تصمیم‌گیری در مورد ازدواج، تصمیم‌گیری درباره انتخاب رشته تحصیلی و … . همه می‌دانیم که برخی از این تصمیمات در آینده فرد تاثیرگذار است.

تحصیل در مقطع ارشد به خودی خود فکر خوبی است. اما اگر کار و تحصیل هم‌زمان کنار هم باشد بسیار بهتر خواهد شد. زیرا شما اگر در هر رشته که تحصیل می‌کنید، مدرک دکترا هم داشته باشید و نتوانید از دانشی که کسب کرده‌اید، کاری را پیش ببرید، تنها وقت خود را هدر داده‌اید.

همان‌طور که می‌دانید مشاوران تحصیلی به منظور تسهیل در انتخاب رشته شما داوطلبان عزیز مدت‌ها است به معرفی رشته‌های تمام گروه‌ها در مقطعه کارشناسی پرداخته‌اند. مشاور تحصیلی کارشناسی ارشد کنکور مشاور نیز به شما کمک خواهند کرد .

رشته مشاوره در میان رشته‌های علوم انسانی مجموعه‌ای از دانش‌های به هم پیوسته می‌باشد. که به بررسی چگونگی استفاده از اصول و فنون روانشناسی در برقراری ارتباط با مراجع، کمک به بهبود فضای آموزش، تشخیص اختلال‌های کودکان، اختلال یادگیری و … می‌پردازد.

هم‌چنین این رشته به بررسی مبانی، اصول، اهداف، روش‌ها و حل زمینه‌های و عوامل تعلیم و تربیت می‌پردازد. هم‌چنین از روش عقلی و بحث‌های فلسفی در تعلیم و تربیت و نیز روش‌های علمی و یافته‌های روان شناسی، جامعه شناسی و … در مباحث نظری و کاربردی سود می‌برد. برای انتخاب بهترین شغل از میان شاخه‌های رشته مشاوره می‌توانید با مشاوره آینده شغلی  ،کنکور مشاور صحبت نمایید

رشته مشاوره کد ۱۱۴۳: گرایش ها و موقعیت های شغلی و استخدامی

کارشناسی ارشد مشاوره
ارشد مشاوره

فارغ التحصیلان کارشناسی ارشد مشاوره در درجه اول جذب آموزش و پرورش می‌شوند. برخی سازمان‌های دولتی مانند سازمان بهزیستی، وزارت بهداشت، کمیته امداد، فرهنگ‌سراها، زندان‌ها و … از جمله مکان‌هایی هستند که فارغ‌التحصیلان این رشته می‌توانند در آن جا مشغول به کار شوند.
فارغ التحصیلان رشته کارشناسی ارشد مشاوره در صورتی که از سرمایه خوبی برخوردار باشند می‌توانند مجوز تاسیس مهد کودک و آمادگی را اخذ نموده و در این زمینه فعالیت نمایند.

مشاوره برنامه‌ریزی درسی برای داوطلبان کنکور و هم‌چنین دانش‌آموزان تمام مقاطع از تخصص‌های برخی گرایش‌های این رشته می‌باشد که مدارس، دبیرستان‌ها و آموزشگاه‌های خصوصی پذیرای این افراد می‌باشند.

گرایش مشاوره خانواده می تواند در زمینه های زیر فعالیت نماید:

ارتباط بین همسران
تعارضات و اختلافات زناشویی
ارتباط والدین و فرزندان
بررسی مسائل خانواده
مشاوره پیش از ازدواج
مهارت‌های همسر گزینی


گرایش مشاور شغلی می‌تواند در زمینه‌های زیر فعالیت نماید:
تطبیق با محیط کار و آموزش افراد در جهت کمک به افراد برای انتخاب بهترین و مناسب‌ترین شغل بررسی رغبت افراد برای مشاغل


گرایش مشاوره توانبخشی می‌تواند در زمینه‌های زیر فعالیت نماید:
سالمندان
معلولین
مشاوره اعتیاد
کودکان خیابانی
آسیب‌دیدگان بالاهای طبیعی

گرایش مشاوره مدرسه می تواند در زمینه های زیر فعالیت نماید:

کارشناسی ارشد مشاوره
ارشد مشاوره

بیش‌تر تمرکز در این گرایش روی تعامل با دانش‌آموزان و حل مسائل مربوط به آن‌ها و مدرسه می‌باشد.
به تعلیم و تربیت مشاور مدارس و مشاور تحصیلی می‌پردازد.

ماهیت کارشناسی ارشد مشاوره

هر فردی در زندگی روزمره‌اش به یک نفر احتیاج دارد تا از او کمک بگیرد. این جور مواقع بیش‌تر افراد سراغ افراد با تجربه در بین دوستان و آشنایان می‌روند و با آن‌ها به اصطلاح عامیانه درد و دل می‌کنند. از نظر تمام مشاوران درد و دل کردن کاری را بهبود نمی‌دهد و شما تنها سبک می‌شوید. به همین خاطر این افراد پیشنهاد می‌کنند در زمان بروز مشکلات به مشاوران خبره مراجعه کنند تا بهترین نتیجه را کسب کنند.

معرفی دروس و ضرایب امتحانی کنکور ارشد مشاوره

کارشناسی ارشد مشاوره
ارشد مشاوره

عنوان دروس امتحانی ضریب دروس امتحانی
زبان عمومی و تخصصی ( انگلیسی و فرانسه ) ۳
آمار و روش های تحقیق ۲
مبانی مشاوره و راهنمایی ۲
روش ها و فنون راهنمایی در مشاوره ۳
نظریه های مشاوره و روان درمانی ۳
کاربرد آزمون های روانی در مشاوره ۲
روان شناسی شخصیت ۲

طول دوره و چارت دروس کارشناسی ارشد مشاوره

طول دوره و چارت دروس
ارشد مشاوره

طول دوره کارشناسی ارشد رشته مشاوره حداقل ۲ و حداکثر ۳ سال بوده و تعداد واحد های لازم برای فارغ التحصیل شدن بین ۲۸ تا ۳۲ واحد درسی است (به غیر از واحد های پیش نیاز که بسته به رشته کارشناسی دانشجو و دانشگاهی که پذیرفته می شود، متفاوت است ).

بنابراین دانشجویان این دوره برای تکمیل دوره خود در طی ۲ سال یا ۴ ترم باید به طور متوسط در هر نیم سال تحصیلی حدود ۸ واحد درسی را بگذرانند.

البته معمولا داشنجویان گرایش های مختلف مجموعه مشاوره سه ترم درسی دارند و در انتهای ترم دوم و ابتدای ترم سوم می بایست پروپوزال ( طرح پیشنهادی پایان نامه ) خود را تصویب نموده و ترم آخر را به فعالیت پژوهشی بپردازند که به طور معمول، پایان نامه ۴ واحد درسی محسوب می شود.

تفاوت کارشناسی ارشد رشته مشاوره و کارشناسی ارشد رشته روانشناسی

گرایش های رشته مشاوره در تمام دنیا جزو گرایش های روانشناسی می باشند و فقط در ایران در دفترچه کنکور کارشناسی ارشد، زیر مجموعه رشته مشاوره محسوب می شوند.

آخرین اخبار در کانال ایتا کنکور مشاور

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات کنکور مشاور

آخرین مقالات کنکور مشاور

پردرآمد ترین رشته های ایران در گروه های ریاضی، تجربی، هنر و زبان
انتخاب رشته
یاشار موسی وند

پردرآمد ترین رشته های ایران در گروه های تجربی، ریاضی، هنر و زبان

اگر در حال حاضر از بین این همه رشته دانشگاهی هنوز نمیدونی وارد چه رشته ای بشی که بازار کار آن قطعی باشد همچنین درآمد خوبی هم داشته باشد پیشنهاد میکنم چند دقیقه ای زمان بزاری و تا انتهای این مقاله با کنکور مشاور همراه باشی!

بیشتر بخوانید »
برای تماس با مشاور کلیک کنید