رشته مامایی از جمله کد رشته های پر طرفدار در میان رشته های علوم پزشکی محسوب می شود. با توجه به این که در سال های اخیر تقریبا بیشتر کد رشته ها تحصیلی به صورت بدون کنکور ارائه می گردند و سوابق تحصیلی نقش زیادی در پیشبرد و پذیرش در این کد رشته دارد، خیلی از کسانی که علاقه به کد رشته های پزشکی دارند اما موفق به قبولی در این گونه کد ها نمیشوند می توانند شرایط قبولی خود به راحتی با پذیریش در مامایی بدون کنکور فراهم کنید.
این رشته دارای نقش بسیار مهمی از جمله نقش مشاورهای ، حمایتی ، درمانگری آموزشی ، مراقبتی و تحقیقاتی در زمینه ارتباط مادر با کودک دارد.
همانطور که می دانید بسیاری از علاقه مندان به دنبال آگاهی از شرایط تحصیل بدون کنکور در رشته های مامایی هستند و سوالات زیادی در زمینه رشته ها ی بدون کنکور از جمله مامایی دارند.
اگر شما هم از ان دست افراد هستید که میخواهید از شرایط این رشته و پذیریش بدون کنکور مامایی مطلع شوید با مشاوران ما در این قسمت همراه شوید.
فهرست مطالب
شرایط پذیرش در مامایی بدون کنکور
به خاطر داشته باشید داوطلبان فقط از طریق ثبت نام در کنکور سراسری و انتخاب رشته گروه آزمایشی تجربی در این رشته شرکت نمایند و در این رشته تحصیل کنند.
رشته مامایی در کلیه دانشگاه های دولتی روزانه مانند دانشگاه علوم پزشکی و پردیس های خودگردان و دانشگاه های آزاد ارائه می شود و علاقه مندان با توجه به کسب حد نصاب نمره قبولی در آزمون سراسری می توانند در این رشته پذیرش خود را از دانشگاه های روزانه و شبانه دریافت کنند تا به علاقه خود پاسخ دهند.
اهمیت مشاوره در مامایی بدون کنکور

مامايي بدون كنكور همانطور که گفتیم یک رشته موفق و پر طرفدار است چرا که این رشته تقاضای بالایی دارد و همه افراد به راحتی نمیتوانند از طریق کنکور سراسری وارد این رشته گردند.
بنابراین دانشگاه های مختلف در سراسر کشور رشته مامايي بدون كنكور را در میان رشته های بدون کنکور خود جای داده اند تا داوطلبان علاقه مند بتوانند در این کد رشته ثبت نام کنند و زمان زیادی را بابت ماندن پشت ازمون پر رقابت کنکور از دست ندهند.
مطلب پیشنهادی به شما : رشته های بدون کنکور
برای قبولی در رشته مامایی لازم است حتما از نظر یک کارشناس در این زمینه بهره بگیرید تا بتوانید موفق تر عمل کنید چرا که این گونهمسائل در مورد پذیرش بدون کنکور یک مسله جدید است و نیاز به راهنمایی دارد.
شرایط تحصیل بدون کنکور رشته مامایی دانشگاه سراسری
داوطلبانی که قصد دارند در کد رشته های مربوط به ” رشته های بدون کنکور پیراپزشکی ” را هنگام انتخاب رشته کنکور تجربی ثبت نمایند، باید از شرایط مربوطه اطلاعات لازم را کسب کرده و سپس اقدامات لازم را به انجام برسانند.
- حداکثر سن برای آقایانی که دوره خدمت وظیفه عمومی خود را گذرانده است، حداکثر 27 سال است.
- حداکثر سن برای خانم ها 25 سال می باشد.
- حداقل سن برای خانم و آقا 18 سال می باشد.
- تنها دارندگان مدرک دیپلم نظام جدید و قدیم و همچنین مدرک پیش دانشگاهی نظام قدیم در رشته تجربی، می توانند نسبت به انتخاب رشته مامایی بدون کنکور اقدام کنند.
- در صورت اعمال شرط معدل، داوطلبان می بایست دارای حداقل معدل 15 باشند.
- دانشجویان و فارغ التحصیلان کلیه مقاطع تحصیلی تمام دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور، مجاز به شرکت در این دوره ها نمی باشند.
- شرط بومی پذیری از جمله شرایطی است که در برخی از دوره های ملاک عمل قرار می گیرد.
- تعهد خدمت پذیرفته شدگان رشته مامایی بدون کنکور به میزان 3 برابر طول مدت تحصیل آن ها می باشد.
- تحصیل در دانشگاه های علوم پزشکی در رشته های بدون کنکور در مقطع کارشناسی ممکن نمی باشد و فقط مقطع کاردانی امکان پذیر است.
- کلیه داوطلبان واجد شرایط تنها در صورت کسب نمره قبولی در مصاحبه، می توانند در رشته مورد نظر خود به تحصیل بپردازند.
- داوطلبان برای پذیرش در این رشته باید از سلامت جسمی و روحی برخوردار باشند و نقص جسمانی و نقص عضو نداشته باشند و از لحاظ روحی و روانی در سلامت کامل باشند.
توجه داشته باشید که تمامی شرایط بالا در دوره های مختلف دستخوش تغییراتی بوده و برای تمامی دوره ها صدق نمی کند. بنابراین ممکن است در برخی دوره ها اجباری بر تحصیل در رشته تجربی در دوره دوم متوسطه نبوده و یا شرط معدل لحاظ نشود.
از همین رو، آگاهی از لیست رشته های بدون کنکور و شرایط اختصاصی هر یک از آن ها پس از انتشار دفترچه راهنمای انتخاب رشته تجربی در دوره مورد نظر امکان پذیر است و تا قبل از آن نمی توان اطلاعات دقیقی را در مورد پذیرش این رشته ها و شرایط مربوطه ارائه نمود. بهتر است قبل از انتخاب رشته از شرکت کنکور مشاور در این زمینه راهنمایی های لازم را کسب نمایید.

شهریه ثبت نام مامایی بدون کنکور
شاید سوال بسیاری از داوطلبان این باشد که آیا برای ثبت نام بدون کنکور در دانشگاهها شهریه ای باید پرداخت شود یا خیر؟ در جواب باید گفت که بستگی بع دانشگاهی دارد که داوطلب در آن پدیرفته می شود.
داوطلبانی که بر اساس سوابق تحصیلی در دوره های روزانه توانسته اند قبول شوند، نیازی به پرداخت شهریه ندارند.
اما قطعا داوطلبانی که در دوره های شبانه یا در دانشگاه های غیر دولتی دیگر قبول شده اند، ملزم به پرداخت شهریه در ازای تحصیل خواهند بود. میزان شهریه هر دانشگاه با هم متفاوت بوده و در سایت هر دانشگاه می تواند از نرخ شهریه ها مطلع گردید.
ادامه تحصیل مامایی بدون کنکور در دانشگاه های خارج از کشور

بعد از داوطلبان و دانشجویان در رشته مامایی بدون کنکور قبول شده و دور کاردانی خود را گذراندند، می توانند در همان دانشگاه یا دانشگاه های دیگر ادامه تحصیل دهند.
ولی راه دیگری نیز پیش رو دارند. ادامه تحصیل در دانشگاه های خارج از کشور روشی است که بعضی از دانشجویان به عنوان آخرین راه آن را انتخاب می نمایند.
البته ادامه تحصیل در خارج از کشور طرفداران خاص خودش را دارد و می تواند اولین انتخاب بعضیا باشد. هر داوطلبی می تواند با مدارک مورد نیاز درخواست خود را برای دانشگاه مربوطه در خارج از کشور ارسال کرده و منتظر پذیرش خود باشد.
دوری از خانواده و هزینه های بالا تحصیل و زندگی در خارج از کشور از بزرگترین معایب ادامه تحصیل در خارج از کشور می باشد. ولی این روش مزایای خاص خود را نیز دارد:
- فرصت های آموزشی و علمی با کیفیت بیشتر
- تضمین آینده شغلی
- آشنایی با زبان های خارجی
- آشنایی با فرهنگ های جدید
- اعتبار بالای مدرک فارغ التحصیلی